Geld verdienen

De Pleziersite

home - moppen - funtexten - wijsheden/spreuken - funny games - extras - gedichten - links - $$$
funny plaatjes - funny animatie - mooie plaatjes - wallpapers - funstuff / downloads - contact

Ik heb hier de besten voor jullie geselecteerd, succes en veel geld toegewenst!

Hoe kom je echt aan geld met internet:

In 2001 ben ik begonnen met geld te verdienen via internet, een zakcentje, meer was het niet. Onderhand heb ik veel bijgeleerd en heb ik na vaak falen met slechte programma's die niet uitbetalen of ineens niet meer bestaan de echt goeden hier verzameld.

Mijn uitspraak toen: Geld verdienen op internet, ja het kan, ik heb het een jaar getest. Toen ik begon met een site, kwam ik vaak banners tegen die mij geld beloften en heb mij overal ingeschreven. Wat goed was zetten ik hier neer. Rijk worden doe je niet met deze programma's, maar ze zijn betrouwbar en goed voor een leuk zakcentje of om de kosten van je site te dekken. 

Nu zitten wij in 2012 en kan ik zeggen dat het echt werkt, het is geen zakcentje meer, maar een echte loon. Wat hier staat, is waar ik werkelijk iets aan heb. Betrouwbar en zeker, al jaren. Oké geen toploon, een gewone loon, maar buitenhuis werken hoef ik al lang niet meer. Maar wie zegt, dat ik niet nog verder kan komen. Jullie met mij en ik met dank aan jullie .

 Heb je een site? Doe dan mee! Je hebt er iets leuks op staan en je houd er nog geld aan over ook. Meedoen is zonder verplichting en het kost je niks. Vind je het niet meer leuk, haal je gewoon de banners van je site, klaar!

Een ding nog, je krijgt natuurlijk geen geld met niksdoen. E-mails lezen brengt iets leuks op en ze zijn vaak interessant, maar om echt te verdienen, is het, ten eerste noodzakelijk om ermee bezig te blijven en ten tweede heb je de optie om anderen lid te maken, die ook een bijverdienste kunnen gebruiken en die jou een extra centje bezorgen. Voordeel van de e-mail programma's die ik hieronder heb staan is, dat je geen onnodige spam krijgt, als je aan onderzoeken mee doet, dat ze veel extra plezier geven met spelletjes en goede acties en dat ze al jaren betrouwbar aan alle members uitbetalen.

Met een eigen website kan je uiteraard bijzonder goed verdienen. Helaas vergeten veel mensen, dat bezoekers vaak afhaken, omdat de site geen persoonlijkheid meer heeft, vanwege teveel irrelevante advertenties. Zet er alleen advertenties op die bij je site passen en zorg voor goede content. Door je hieraan te houden is succes bijna vanzelfsprekend. Uiteraard moet je er ook voor zorgen, dat er bezoekers komen. Reclame maken, een goede host en goede meta-tags zijn een moet.

Het belangrijkste dus, je kan echt geld verdienen, goed geld. Er zijn veel die geld beloven, maar alleen zelf rijk worden. Trap daar niet in. Vertrouw op diegenen die er jaren ervaring mee hebben en ook echt iets blijvends verdienen, zoals mij. Geen eendagsvlieg, maar een echt inkomen. Iets wat elke maand zonder enig risico en zonder kosten op je bankrekening komt.

Vergeet niet, je moet wel werken ervoor. Een keer klikken, een keer iets op je site zetten en teleurgesteld zijn dat niks binnen komt zal nooit iets opbrengen. Blijf opletten en klikken, blijf aan je site werken, blijf promoten. Bezoekers komen niet naar een site waar al lang niks is gebeurd en waar ze niet vinden wat ze zoeken. Zorg ervoor dat je bezoekers je site echt leuk vinden, geef ze waarvoor ze op jouw site kwamen en geef ze meer.   

 

Jammer zat kan ik niet elk GeldVerdien-Programma testen en op deze site komen alleen die programma's die ik zelf getest heb. Vanwege het groot aantal linkaanvragen voor deze pagina, heb ik besloten deze linkex hier neer te zetten. De kosten voor een link zijn € 2,60 , te betalen via de telefoon.
Bravenet
Geld verdienen met
Bravenet.com - Free Web Tools for Webmasters

Ook bij bravenet kun je geld verdienen, schrijf je er gratis in en de rest wijst zich vanzelf, je vind er ook een heleboel goede tools voor je site , zoals een gastenboek, fotoalbum, linksysteem, polls, templates, nieuwsbrieven ezv. Ik gebruik zelf ook een paar ervan en je hebt natuurlijk het geldverdienprogramma.


moneymiljonair bij hun kun je parels verdienen, die je later voor euro's kunt ruilen, je verdient geld met het spelen van spelletjes, hun promoten en veel meer. Je kunt er ook Geld verdienen met je site.

Assistme.nl,want uw bedrijf verdient meer

Assistme is een marketingconcept dat webmasters in staat stelt om betaalde banners en campagnes op hun website te plaatsen. Assistme heeft diverse campagnes geselecteerd en deze in diverse rubrieken onder gebracht. Als webmaster kun je eenvoudig die campagnes op je website plaatsen, die aansluiten op de doelgroep van je websitebezoekers. Webmasters, serieus geld verdienen met je website? Assistme.nl Klik hier

Geld verdienen door mailtjes te lezen en anderen lid te maken bij geldrace. Uitbetaling bij € 12,50. Geldrace heeft iets extra leuks: meld je aan en wordt geldracer van de maand. Maak nu tijdelijk extra kans op €250!
Geldrace verloot deze extra topprijs onder alle inzenders.

Verdien meer geld dan ooit

Door het promoten van hun producten (shops) profiteer jij ook van de steeds toenemende verkoop op internet waardoor ook jouw website veel geld kan opleveren.
Je hebt bij hun de keuze uit 10 tallen producten welke je op je website kunt verkopen, er is dus altijd wel een product welke bij jouw bezoekers en/of content past.
meld je hier aan
rushcommerce.com

SurfRace betaalt haar leden voor het lezen van e-mails, het bezoeken van websites, het aanmelden bij nieuwsbrieven en websites, het aanbrengen van nieuwe leden en nog veel meer!
 

 Een engelstalig programma om geld mee te verdienen

Hun bieden een download portaal aan met gratis skins, wallpapers, screensavers, filmtrailers en veel veel meer. Je hebt zelf niet eens een site nodig, want bij hun krijg je gratis een site met hun content op hun servers, waarom heen je je eigen site kunt bouwen, met je eigen banners, je eigen look en feel, links e.z.v. . Natuurlijk kun je het portaal ook zo laten als het is. Hun content is helemaal gratis voor je bezoekers te downloaden, maar het leuke is dat jij voor elke download 1 cent onvangt. Dus bij 1000 downloads heb je 10 euro verdient. Uitbetaling gaat via check. Je kunt ook anderen lid maken en nog eens 10% van hun inkomen meeverdienen. Voorbeeld van mijn portaal: Free Downloads. Mijn eerste uitbetaling binnen een maand van $20.64 heb ik al binnen. Een echte topper dus. Je moet wel een taxformulier invullen, omdat het programma in america zit, maar als je daar zoals ik hulp bij nodig hebt: een mailtje en ze helpen je direct. In het kort: Je hebt gratis leuke content voor je bezoekers dat je geen dataverkeer kost en je word er ook nog eens voor betaald.

Meld je hier aan: filesubmit

Admatch.eu

Admatch is een leuk advertentie-programma, zoals google-ads. Het is een goed alternatief voor websites die niet met google-ads kunnen of willen werken. Je zet de code in je eigen kleuren en style erop en hebt er verder geen omkijken naar. Heb je vragen, kun je altijd naar hun mailen, ze hebben een bijzonder goede service. Ook kun je goedkoop adverteren in hun systeem, voor meer omzet en bezoekers.  Admatch is niet geschikt voor adultsites, heb je een erotische site, dan kun je bij ero-advertising terecht, ook een topper.

TradeTracker  biedt online publishers de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij TradeTracker aangesloten merchants.  Veel keuzes, er zit er voor elke website genoeg bij.Geld verdienen
Hun sturen je regelmatig een mailtje,
waarmee je clix kunt verdienen.
Het zijn leuke personlijke mailtjes. Ik lees ze met plezier. De clix kun je inwisselen
voor euros. Je verdient clix, met mailtjes,
websites bezoeken en veel meer.
Hoe snel het gaat, ligt aan jou.
Verdien geld door web-hosting te verkopen.
Je hoeft zelf geen webhosting bij hun te hebben, maar kunt wel direct aan de slag en een leuk centje extra verdienen, zelf al heb je geen site, gewoon door iemand aan te bevelen
Een leuk voorbeeld om simpel en snel Geld te verdienen met webhosting is
Sylconia webhosting.
Extra leuk bij
Sylconia webhosting: alleen al door mee te doen bij hun krijg je gelijk € 5 in je account