Home   Gedichten   PlezierigeToppers     Ringtones   Nieuwsbrief   Contact   Link me
 
menu humor
Home
Moppen
Funtexten
Spreuken
Funstuff
Games
Filmpjes

plaatjes
Fun plaatjes
Animaties
Mooie plaatjes
Wallpapers
Bodypaints
Optische illusies
Allerlei plaatjes

extras

Gratis
Geld verdienen
Prijsvragen
Film
Online virusscan
Muziek
PC Downloads
Webplezier
DownloadPlezier
E-card sturen
Typetest
Lovetest
Meer extras

specials en feestdagen

Gedichten
Valentijn
Moederdag
Vaderdag
Sinterklaas
Kerst
Pasen
Mobile fun
MSN-Pret
Autospecial
Vakantie
Voetbal
Schnappie
Native American

advertenties


download films, games en software

ringtonestips voor webmasters
Sylconia Hosting
Webcenter
Gratis Tools
Website-Promotie
Webbouw
TemplateMonster
SubmitWolf
Geld verdienen
Smileyzone
FreeWebTemplates

 


Top 4 Polyphonic Ringtones

dieren moppen


Een jong katje zit voor een huis in de zon. Komt er een grote kater langs. Vraagt het jonge katje: 'Wat ga je doen?'. 'Ik ga Miesje neuken', zegt de kater. Katje: 'Is dat Leuk?' Kater: "Ja nou en of!' 'Mag ik mee?', vraagt het katje. 'Ja, hoor'. Na een poosje komen ze bij een grote schuur en daar zit Miesje van het zonnetje te genieten. Ze ziet de kater al van ver aan komen en neemt een sprint om de schuur heen. De kater sprint achter haar aan en het jonge katje daar weer achteraan. Maar Miesje heeft echt geen zin en blijft rondje na rondje om de schuur rennen, gevolgd door de kater en het katje. Tot het katje na een poos roept: 'Nou, ik neuk nog één rondje mee, maar dan schei ik er mee uit, hoor!'Twee hanen komen elkaar op straat tegen, vraagt de een aan de ander:' Zullen we naar de polier gaan?' Vraagt de andere:'Waarom dan?' Zegt de andere:'Nou, even mooie blote wijven kijken!!!"


Een rups zit in een boom. Hij ziet twee blaadjes; een lekker en een minder lekker blaadje. Hij denkt: "Welke zal ik nu eerst opeten? Het lekkere blaadje of het minder lekkere? Ik neem wel eerst het minder lekkere blaadje en dan bewaar ik het lekkere blaadje voor het laatst.

Een tak hoger zit een vogeltje. "Lekker rupsje!", denkt hij. "Wat zal ik nu doen. Zal ik wachten totdat hij de blaadjes heeft gegegeten of zal ik nu al aanvallen? Weet je wat, ik wacht wel totdat hij ze op heeft, dan smaakt hij lekkerder!".

Onderaan de boom zit een poes. Hij ziet het vogeltje en het water loopt hem in de mond. "Ik zal maar wachten totdat hij de rups heeft gegeten; dan is hij lekkerder!", denkt hij.

Zo gezegd zo gedaan. De rups eet de blaadjes op, de vogel eet de rups op en de poes springt in de boom, maar grijpt mis en valt in een plas water. Wat is nu de moraal van het verhaal??? .... "Hoe langer het voorspel, hoe natter de poes!"Een boeren zoon ligt in de wei te vrijen met een boeren dochter In de andere wei loopt een stier met 20 koeien Op een gegeven moment bespringt de stier een koe Vraagt de boeren zoon aan het meisje Zal ik eens het zelfde doen als de stier Waarop het meisje antwoord Mij best , het zijn mijn koeien niet.Appie de boer komt thuis van de veemarkt.Zegt tegen zijn vrouw;"we kunnen ons varke late dekke voor fl 100'-..........Nou da mot dan maar is gaan gebeure das nie veel gld! Hup Appie pakt zun kruiwagen en laad het varke erin,gaat op weg naar het opgegeve adres.Komt daar aan,hallo ik kom me varke late dekke. Da kan zegt de boer daar 100 piek. Appie betaalt en aanschouwt het spel. Na 1 uur dekke varke weer in de kruiwage en naar huis,oh ja zegt ie,hoe weet ik nou of ze bevrucht is. Nou zei de fokboer als ze morgen in de modder ligt is ze bevrucht, ligt zij echter in het gras dan zul je terug moete komen. Appie:"O" andre dag... Appie loopt naar buite en het varke ligt in het gras......shit......hij naar zijn vrouw.... Ze is niet zwanger ze ligt in het gras i.p.v. in de modder. Vrouw: Ga dan maar terug anders is die 100 gulden ook maar weggegooid. Appie varke weer in de kruiwagen en terug...........Doe maar weer een keer voor 100 gulde...............varke weer mee terug........andere dag...weer int gras!!!!!!!!!!Vrouw:ga maar weer terug 3 maal is scheepsrecht!!!! Andere dag weer met dat varke in de kruiwage....100 gulde en terug. andere dag...... Appie: ga jij nu maar kijke ik durf nie meer!!! Vrouw gaat kijke... Appie: En......ze ligt in het gras zeker!!!! Vrouw:Neee!! Appie:In de modder dan????? Vrouw: Neee!!........ze ligt in de kruiwagen te wachte..................????
 

Kijk ook eens bij de Horror/Occult downloadsGame downloads
Sci-Fi downloads, Anime downloads en
Nature downloads voor gratis leuke wallpapers, screensavers en veel meer.

Copyright © 2001 - 2006 De Pleziersite All Rights Reserved. Disclaimer